Herken je dit?

 • Je komt moe en chagrijnig thuis van je werk. Het was weer een dag vol met buikpijn en tegen beter weten in heb je zelfs vanmiddag maar weer paracetamol genomen (die niks deed). Het liefste zou je onder een dekentje op de bank gaan liggen maar ja, er moet ook nog gekookt worden...

 • Laatst kreeg je tijdens een etentje bij vrienden toch zo’n last van brandend maagzuur! Het was vies, deed pijn en je schaamde je er ook nog voor want het was net alsof je zat te boeren. Gelukkig had iemand Rennies bij zich, zodat de boel weer even rustig werd. Maar dat is natuurlijk ook geen echte oplossing.

 • Je bent met jouw klachten al een paar keer bij de huisarts geweest. De eerste paar keer kreeg je alleen maar maagzuurremmers voorgeschreven, maar omdat dat die niet hielpen, heb je voorgesteld je bloed te laten controleren. Helaas kwam daar ook niks uit en de huisarts weet het ook niet. Bovendien ziet hij het probleem niet zo... Je wordt er zó moedeloos van en je voelt je niet serieus genomen. Zo langzamerhand begin je je af te vragen of het misschien tussen je oren zit?

 • Een collega leeft met je mee en wijst je op een nieuw dieet speciaal voor mensen met maag- en darmklachten. Je hebt al zo vaak een of ander wonderdieet gevolgd, maar niets hielp op de lange duur. Tegen beter weten in (en omdat je ook geen andere oplossing weet) ga je dit dan maar weer proberen. Alleen zoals je al verwachtte, is dit ook weer niet de oplossing... Wat kan je in vredesnaam nog doen?

 • En als klap op de vuurpijl raak je almaar meer vermoeid: steeds weer die buikpijn, de diarree, de stress die dat allemaal met zich meebrengt. Je hebt niet alleen steeds minder zin maar ook steeds minder puf om te gaan sporten, om mee te gaan naar de wedstrijden van je kinderen of om een avondje met vriendinnen op stap te gaan. Je verlangt zo naar de tijd dat je midden in het leven stond.

 

Hoe zou het voor je zijn als

 • Je leven niet meer zo bepaald wordt door die buikpijn, zodat je met goede zin thuiskomt van je werk, je plezier hebt in het koken èn je een gezellige avond kunt hebben met je gezin.

 • Je maag niet meer zo snel op alles reageert zodat jij gewoon relaxed en gezellig kunt eten. Of dat nu thuis is of tijdens een etentje in een restaurant of bij vrienden.

 • Je zelf controle terug krijgt over je lichaam en er ook weer vertrouwen in krijgt. Je weet hoe je je maag en darmen rustig kunt houden, zonder dat je er allerlei medicatie in hoeft te stoppen en zonder dat je jezelf een normaal leven hoeft te ontzeggen.

 • Je geen diëten meer hoeft te volgen maar gewoon leert welke voeding jouw lichaam wel goed verdraagt en welke niet? Want wanneer je dat weet, dan wordt eten weer iets normaals waar je heerlijk van kunt genieten zonder dat je wordt overvallen door buikpijn, maagklachten of een sprint naar de wc.

 • Je energie niet langer wordt bepaald door je buikklachten en de stress die dat met zich meebrengt? Dus dat je weer zin en vooral ook puf hebt om de dingen te doen die je leuk vindt!


Wacht dan niet langer, want dat is allemaal haalbaar!
In het Blije Buik Traject – waarin je eindelijk afscheid neemt van je maag- en darmklachten - begeleid ik je 6 maanden. Het is een traject waarin we de oorzaak van jouw klachten gaan vinden en ik bied je er natuurlijk een oplossing voor! Verder geef ik je handvatten om te zorgen dat jij ook na het traject een blije buik houdt!

Het traject bestaat uit 6 afspraken. De eerste duurt 1,5 uur en de overige afspraken 1 uur. Om klachten te behandelen, is het vaak nodig dat je tijdelijk natuurlijke supplementen slikt. Afhankelijk van jouw soort klachten en de oorzaak die ik vind, adviseer ik je specifieke supplementen. Dit is dus altijd volledig op jou afgestemd.

Wat het Blije Buik Traject jou oplevert:

 • Je weet wat je kunt doen om die buikpijnen te voorkomen en hoef je niet langer naar de pijnstillers te grijpen. Je houdt meer energie over èn een beter humeur!

 • Je kunt met een gerust hart genieten van eten zonder je zorgen te maken dat je maag ieder moment op kan spelen of je darmen ervoor zorgen dat je opeens naar de wc moet vluchten. Samen eten wordt weer een gezellige aangelegenheid in plaats van iets wat stress en onrust oproept.

 • Je weet waar je klachten vandaan komen (en dat is dus niet tussen je oren) en je ontdekt wat je kunt doen om die te voorkomen. Je krijgt weer vertrouwen in je lijf en hoeft niet langer aan jezelf te twijfelen!

 • Je weet wat jouw lichaam goed verdraagt en wat niet. En wanneer je die dingen gaat eten die goed voor je zijn, zul je merken dat eten weer iets wordt waar je met een gerust hart en in de ontspanmodus van kunt genieten.

 • Doordat je controle krijgt over je lichaam kun je die buikpijn, diarree en de bijkomende stress voorkómen. Ze beheersen je leven niet langer en jij krijgt weer de zin èn de energie om te gaan sporten en mee te gaan met de uitjes waar je zo van geniet.

 

De investering voor het Blije Buik Traject is slechts 485 euro (of 6 termijnen van 90 euro).
Kosten voor eventuele supplementen zijn hierbij niet inbegrepen.

Weten of het Blije Buik Traject jou kan helpen met je klachten?

 Laat hier je gegevens achter en ik neem binnen 2 dagen contact met je op.